Friday, June 1, 2007

Parerea mea despre Bucharest Fashion Week


Poza de mai sus este o poza veche facuta la cea de a 2 editie a targului international Zilele Modei la Bucuresti, desfasurat intre 14-17 octombrie 1997 la Sala Palatului.

Despre:
Din pacate am reusit sa ajung la eveniment numai in ultima zi si la after party. Bineanteles ca mi-am luat cateva notite pe care as vrea sa le imparasesc.

Ziua 3.

ora 20.00: Decorul este ok, este ora 20.00 (normal trebuia sa inceapa la 7.30), inca se mai aranjeaza scaune, se mai asteapta invitatii. Sala nu e plina nici macar pe sfert. In rest... vedem ce urmeaza (m-am cam plictisit). Legat de invitatii sositi: 80% prost imbracati, incaltati, machiati - din puctul de vedere al participantilor la eveniment, trebuie sa mai crestem (rusinos).

ora 20.20: Incepe sa apara lume mai buna, ceva mai bine imbracata (stil european). Inca se mai aranjeaza scaune, se pun pliante! Incet incet se umple sala.

ora 20.55: E plin de lume de toate tipurile. Luminile au inceput sa se plimbe, muzica este mai tare. Cred ca ca ne apropiem de inceperea programului (hmm o mica intarziere : 1h 30). Si-a facut aparitia si familia Columbeanu ( oare omul ala are numai sacouri albe???).

Incepe defilarea:

1. Colectia Zina Dumitrescu, o colectie de rochii de seara si de ocazie. Modelele sunt campioanele internationale ale romaniei la innot, canoe s.a. - in total 8 creatii dragute.
2. Colectia Bozart, oribil, oribil, oribil - 16 creatii.
3. Show coafura Escalade & Gorbaciov - 10 modele.
4. Frederico Sangalli ( sa zicem ca au fost ok), accesorii Dana Coteanu - 16 modele.
5. Atelier Elsa - o splendida colectie de rochii de mireasa, mai exact 16 creatii.

Per total o impresie nu prea buna. chiar daca evenimentul a avut loc acum ceva tip cu siguranta a marcat fashionul romanesc ( si nu in bine, clar).

No comments: