Monday, June 18, 2007

asemanari - deosebiri

imi cer scuze ca nu am mai scris ceva vreme, sunt fffff ocupata. stiu ca asta nu ar trebui sa fie motivul pentru care nu am mai postat nimic, dar din pacate ... este!

ca un cadou de "iarta-ma", am pregatit un post cu totul si cu totul special:

asemanari - deosebiri... :P
enjoy

Maine partea a 2-a.



fashion is not a luxury …



Claire Danes (dreapta) a facut recent o superba aparitie intr-o minunata rochie florala semnata Matthew Williamson - Julia Stiles in aceasi rochie, prin New York City.


Charlize Theron (dreapta) poarta o rochie Bottega Veneta pentru “Spirit of Independence Awards” in L.A. - Mia Maestro la premiera filmului Poseidon in Londra. Care arata mai bine? Actrita din Alias sau castigatoarea Oscarului?



Radha Mitchell straluceste intr-o rochie metalica J. Mendel la o premiera din Hollywood - Kate Beckinsale tine tonul stralucitor pe strazile din New York. Care straluceste mai tare? Starul din Silent Hill sau frumoasa englezoaica?



Tori Spelling (dreapta) calatoreste cu stil, pe aeroportul din LAX in rocgita ei Juicy Couture; Jessica Alba pe strazile din L.A.. Care arata mai bine? Uimitoarea vedeta din Sin City sau starul din So NoTORIous?


Kate Hudson pe o plaja in Malibu - Christina Ricci avand o dupamiaza fierbinte impreuna cu catelusul ei ( fotografiate la diferenat de cateva saptamani). Care din cele doua celebritati arata mai red-hot? Starul din You, Me and Dupree sau actrita din Black Snake Moan.


Kate Bosworth in creatie Gucci la o premiera in Londra - Cat Deeley in aceasi creatie pe scena, cu ocazia finalei show-ului “So You Think You Can Dance”.
Care din ele este mai frumoasa? Starul din Superman Returns sau vedeta micilor ecrane?