Friday, August 17, 2007

need help

inca ceva,

caut o fata talentata in ale fashion-ului. as vrea sa fie buna pe design vestimentar si sa fie disponibila la ceva munca. daca esti sau stii pe cineva, let me know.

10 comments:

Monica said...

ne-ai sufocat cu detaliile! si cum as suna eu abordandu-mi prietenele care ar corespunde descrierii tale dandu-le tot atatea detalii?
hinturi mai delicate nu aveati?

Denisa said...

Well, as vrea sa discut detaliile direct cu persoanele interesate. este vorba de un proiect pe care vreau sa-l initiez si deocamdata lucram la logistica :).

important este ca persoana respectiva sa fie creativa si sa stie sa transforme un accesoriu vestimentar comun in ceva unic. (de ex: dintr-o fusta simpla sa faca o fusta unica, sa adauge "detalii"). vom lucra numai in echipa si va fi pretty fun. mentionez ca asta implica un salariu sau poate o colaborare pe sistem de revenue-share.

Unknown said...

sper ca nu fac o gresala daca ti-o recomand pe diana bobar..ea are o creativitate debordanta..face dintr-o haina de nimic, o hina "special" si este o victima si o stapana in acelesi timp, a modei blogul ei: www.dianabobar.wordpress.com bafta! poate iese ceva fain :)

Denisa said...

multumesc mult andreea. am sa o contactez pe prietena ta.
imi plac mult blogurile tale. cum reusesti sa scrii pe toate?

Unknown said...

:-?? ...pai la On planet's side am scris doar un post...iar in rest, da, sunt ale mele :). Multumesc pt. aprecieri si mie imi palce ce faci tu aici...o sa te link-ez ;))

Denisa said...

am crezut ca si On planet's side este al tau..asa apare la profil. oricum si eu te-am pus la mine pe blog...."andreea are cercei ;)"

Denisa said...

a...am luat legatura cu diana, este o tipa super, numai ca este din Timisoara, iar eu din Bucuresti. momentan vorbim pe mail. merci inca o data.

Unknown said...

:)..poate ca se poate si asa..

Anonymous said...

You could tell me all about it, given that the thing's still on.

Denisa said...

imi pare rau zana, dar anuntul nu mai este de actualitate. am gasit pe cineva deja. abia astept sa va arat rezultatele efortului meu :)