Thursday, November 29, 2007

de rasul curcilor.....



Gigi Becali va lansa o linie vestimantara dedicata barbatilor despre care "specialistii in moda" cred ca va concura direct marca Versace. Iar cand nu va mai putea face fata comenzilor, d-nul Becali are ca optiune un "joint venture" cu Maria Grappini.

Din ziarul Can Can : Asemanarile dintre Becali si Versace

"Criticii de moda afirma ca o asemenea linie vestimentara ar avea succes, fiindca Gigi Becali reprezinta un nume puternic in orice domeniu.

Daca ar investi in moda si ar atrage de partea lui profesionisti adevarati, ar putea castiga bani si din aceasta afacere, mai arata specialistii din lumea modei. Potrivit acestora, intre Versace si Becali ar exista si anumite similitudini: "Linia vestimentara Versace este una stralucitoare, care epateaza prin folosirea auriului si a argintiului.
Aceasta inclinare catre auriu o are si Gigi Becali, care si-a tapat interiorul Palatului cu aur de 24 de carate! Iata ca, macar din acest punct de vedere, o astfel de linie vestimentara marca Becali ar avea tendinte asemanatoare cu ale lui Versace".

articol preluat de pe blogul lui Ovidiu

2 comments:

Ciprian Mocanu said...

Aolo.. cand becali si versace vor concura o sa sece dunarea. n-are nici o treaba becali.. o fi avand el tendinta asta spre auriu.. dar parerea mea e ca el are o tendinta relativ tiganeasca... in fine.. are el bani si poate sa ia niste designeri grozavi.. asta e adevarat.. dar nu cred ca va face el cine stie ce decat sa atraga pe fanii lui sa cumpere haine si sa fie cat mai mult ca "domnul" Becali..

Denisa said...

:)) sa stii ca asa va fi. eu una abia astept sa vad rezultatul :D