Tuesday, September 18, 2007

the big apple...NY


Back in NY


Inapoi in orasul care nu doarme niciodata. Dimineata metro-ul devine cabina de schimb si machiaj. Un domn isi leaga cravata cu o dexteritate care demonstreaza deja obisnuinta.

Fetele isi retuseaza machiajul repede avand ca punct de reper cate o pagina rupta dintr-o revista. Doua tinere discuta despre un party co-lo-sal in care nu-stiu-ce vedeta rock a decis sa isi manifeste emotiile dupa cateva linii de cocaina (este ora 8 dimineata si ele au decis sa plece la munca direct de la petrecere).

Viteza cu care se traieste aici i-a invatat pe oameni sa descopere tot felul de trucuri care sa ii ajute sa arate bine mascand totusi timpul foarte scurt pe care il au la dispozitie pentru a se pregati de o noua zi. Tocurile au fost inlocuite cu flats, iar pantofii carati in genti mari, incapatoare alaturi de cate o bijuterie speciala cu care isi inobileaza bluza de la costum transformand-o astfel, dupa orele de program, intr-o piesa de vestimentatie mai speciala, numai buna de purtat la un cocktail sau o masa simandicoasa. Viteza schimba obiceiuri, oamenii si ideile preconcepute.

2 comments: