Thursday, May 31, 2007

Carte pentru femeia din mine!!!


Cartea pe care tocmai am descoperit-o "MARKETINGUL ADRESAT FEMEILOR", este minunata. m-a ajutat mult in luarea unor decizii in cariera mea ( legata de moda bineinteles). Ea a fost lansata in Bucuresti pe 22 Mai de editura Brandbuilders. Urmeaza o mica descriere a cartii facuta de ... un jurnalist cu siguranta... hm ...nu stiu exact ;)

MARKETINGUL ADRESAT FEMEILOR - Cum sa obtii o cota ridicata din cea mai mare piata la nivel mondial, scrisa de MARTI BARLETTA.
Din punct de vedere statistic, femeile constituie majoritatea. Mai mult, puterea lor de cumparare depaseste cu mult reprezentarea lor in cadrul populatiei. Preferintele si prioritatile femeilor ar trebui sa fie integrate in fiecare initiativa de marketing a companiilor, in loc sa fie marginalizate ca un program izolat si singular.
In lucrarea Marketingul adresat femeilor ne sunt dezvaluite: modul si momentul in care femeia ia decizii de achizitie diferite fata de barbat, modul in care poate fi folosit Modelul de marketing Gender TrendsTM pentru a crea strategii si tactici prin care un brand sa capteze loialitatea femeilor si modul in care sa atragi consumatoarele prin produse noi, un sistem de comunicare relevant, tehnici de vanzare inteligente si strategii de marketing corecte.
Povesti de succes actuale, strategii si aplicatii originale si cele mai eficiente campanii de advertising fac din aceasta carte cea mai cuprinzatoare resursa care sa ajute specialistii sa creeze si sa puna in aplicare un plan de marketing care are ca public-tinta femeia.


Fashion is not a luxury...

No comments: